SINOPSIS

Kako je sukob države Australije i Facebooka rezultirao amandmanima na zakon i ublažavanjem regulacije koja je zahvatila i interese nedodirljive društvene mreže? Marko Stričević ima priču, a u razgovoru o pozadini ovog slučaja govori informatički stručnjak Lucijan Carić.
Zbog niskih temperatura kolabirao je energetski sustav Teksasa. Dopisnica HRT-a Branka Slavica istražila je je li krivac za to krajnje dereguliranje tržišta energentima zbog čega su na velikim minusima ljudi ostali u hladnim domovima.
Sudska presuda i pitanje slobode govora izveli su na ulicu prosvjednike u Kataloniji. Smije li se u Španjolskoj repati o korupciji kralja koji je zbog sumnjivih poslova abdicirao? Detalje donosi Miro Aščić.
Kako Francuska brine o svojoj kulturnoj baštini? Je li za zaštitu UNESCO-a bolji kandidat francuski kruh ili pariški krovovi? O tome više Jelena Perleta.

Fotografije

Agenda: Svijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Bottom Line

    image
  • Politično s Tanjo Gobec

    image
  • EU i mi

    image
    Politička emisija.
  • U mreži Prvog

    image
    U mreži Prvog je politička emisija koja prati sve aktualne, važne i široj javnosti zanimljive događaje...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.