poster

Urbane legende

Urban Myths (2017)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Ova humoristička skeč-serija pruža vam satiričan, razigran i namerno dvosmislen osvrt na neobične priče vezane za poznate ličnosti iz istorije, umetnosti i kulture, a koje su se možda dogodile u stvarnom životu.
Naše “Urbane legende” su priče koje su prenošene vremenom i sada su postale deo urbanog folklora. Ali, da li su istinite? Pružamo vam satiričan, razigran i namerno dvosmislen osvrt na neobične priče vezane za poznate ličnosti iz istorije, umetnosti i kulture, a koje su se možda dogodile u stvarnom životu.

Fotografije

Urbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legendeUrbane legende

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Naša Zastava Znači Smrt (2022)

    image
    Humoristička serija delimično zasnovana na istinitim avanturama Steda Boneta, razmaženog aristokrate koji je napustio život pun povlastica da bi postao gusar. U...
  • Vestiaires (2011)

    image
    From the cloakrooms of the swimming pool where they train, Romy and Orson, two disabled swimmers, share their world view with us, full of humor and self-mockery.
  • Do poslednjeg čoveka (2011)

    image
    Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
  • Kafanica blizu SiS-a (2007)

    image
    Spiridon je otvorio kafanicu, blizu agencije koja rešava sve probleme svih klijenata. Pošto je zauzet oko kafane i često nije u agenciji menja ga Roza, ali je...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.