SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Baja i Žića se dogovaraju kako da se otresu tovara - plastičnih lutki. Za taj posao dobili su puno novca, a robu koju prevoze je niske vrednosti, što kod njih dvojice budi veliku sumnju.
Dok se dvoume kako da postupe zaustavi ih saobraćajna patrola. Policija ih privede u stanicu jer je u kamionu pronašla rashodovani ručni bacač koji je vlasništvo njihovog prijatelja Bate Krnjajića. Žiću i Baju proveravaju u policijskoj stanici. S druge strane, kod Žićine svastike, Seke, došao je njen muž koji je nagovara da ide sa njim u Nemačku.

Fotografije

Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Czterdziestolatek (1975)

    image
  • Dobro jutro, komšija (2019)

    image
    Pitka i iskričava komedija, prepuna krajiškog humora na temu međukomšijskih odnosa.
  • Kafanica blizu SiS-a (2007)

    image
    Spiridon je otvorio kafanicu, blizu agencije koja rešava sve probleme svih klijenata. Pošto je zauzet oko kafane i često nije u agenciji menja ga Roza, ali je...
  • Die Anstalt (2014)

    image
    German political satire show which uses dark humor in form of well crafted sketch comedy to portrait the hard truth. The show frequently features performances...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.