poster

Tom Kerridge: Američka gozba: Obala sjeverne Kalifornije

Tom Kerridge's American Feast (2019)

rijaliti šou, dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - North Californian Coast

SINOPSIS

Vrhunski kuhar Tom Kerridge putuje diljem SAD-a kako bi istražio što tamošnje stanovništvo, osim hamburgera i hot-dogova, doista jede.
Od obala Kalifornije pa sve do planina Kolorada Tom traga za najautentičnijim jelima kao što su pita od limete ili, pionirima omiljen, odrezak od soba. Putem će upoznavati i kuhati s ljudima kojima je veoma stalo do hrane koju proizvode i jedu.
---
Tom Kerridge kreće na put duž kalifornijske obale ne bi li istražio kako se mjesno proizvedena i svježe ubrana hrana koristi u pripremi inovativnih i zdravih jela.

Fotografije

Tom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozbaTom Kerridge: Američka gozba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Preživljavanje - Goli i uplašeni (2013)

    image
    Discovery Channel prikazuje reality show u kojem su par potpunih stranaca, jedna žena i jedan muškarac, ostavljeni na odabranoj lokaciji bez hrane, vode i odjeće....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.