Dokumentarna serija s igranim dijelovima u šest epizoda obrađuje neke od najvećih prometnih ili prirodnih nesreća u Hrvatskoj od Drugog svjetskog rata: iskakanje 'mirogojskog' tramvaja br. 13 1954. godine, veliku poplavu u Zagrebu 1964., željezničku nesreću na Glavnom kolodovoru u Zagrebu 1974., sudar britanskog i slovenskog aviona iznad Vrbovca 1976. (dvije epizode) te sudar brodova Aurora i Ilirija u dubrovačkoj luci Gruž 1992. godine.
U seriji sudjeluju svjedoci tih događaja: nastradali, članovi njihovih obitelji, istražitelji, vještaci i drugi, koji s još uvijek puno živih slika i emocija govore o nekima od najtežih 'crnokroničarskih' slučajeva u hrvatskoj povijesti.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV1  HTV4  

PREPORUKE
  • Autoput kroz pakao: Kanada (2012)

    image
    ‘Autocesta kroz pakao’ reality je serija koja prati osoblje spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue u nastojanjima da održe autocestu otvorenom između Hopea u...
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • TG3 Chi è di scena

    image
  • Da sam ja neko

    image
    Autorska emisija Rade Đurić poručuje nam da smo smi mi “neko” i predstavlja ljude koji mogu poslužiti kao inspiracija svima, čije priče će ih podstaći na...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.