Broj epizoda: 2

Sinopsis:

Inspektor Jack Cloth usamljeni je alkoholičar koji se bacio na posao nakon zagonetne smrti svoje žene. S Clothom radi i odvažna beskompromisna pomoćnica, detektivka Anne Oldman. Zajedno istražuju seriju jezivih ubojstava. Od „Ubojstava u Midsomeru“ do „Mesije“, nijedna detektivska serija neće izbjeći kritiku jer CLOTHOV PRISTUP parodija je gotovo svih britanskih detektivskih i kriminalističkih serija. U glavnoj je ulozi John Hannah kao viši inspektor Jack Cloth – osamljeni otpadnik koji previše zaviruje u čašicu, a koji se usredotoči na svoj posao poslije smrti svoje supruge. U paru s detektivkom Anne Oldman (Suranne Jones), njegovom odvažnom, puritanski nastrojenom pomoćnicom, njih će dvoje krenuti onamo kamo je svaki loše spojeni detektivski par krenuo prije njih. Slučaj, uz mnogo humora, vodi Clotha i Oldmanicu od lisnatih šuma do zlokobnih zatvora, od luksuznog doma arogantnog TV-kuhara do hladnih soba za seciranje zavodljive forenzične patologinje Natashe Sachet (Daisy Beaumont).

PREPORUKE
  • The Dog (2015)

    image
    Maksimov, an alcoholic ex-cop, teams up with a police dog to solve crimes while coming to terms with his ex-wife's new marriage to his ex-partner. The dog refuses...
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • NCIS: Hawai'i (2021)

    image
    Follow a team of Naval criminal investigators who operate on the Hawaiian islands.
  • Odred za čuda (2014)

    image
    "Odred za čuda" je kanadsko-američka obrazovna serija za djecu i mlade premijerno prikazana u Kanadi i SAD-u 26. studenoga 2014. U seriji djeca glumci, čiji su...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.