SINOPSIS

Maria je egocentrično tinejdžersko derište iz predgrađa, sve dok ne ostane u drugom stanju sa svojim bezosjećajnim dečkom ragbijašem te time zada svom ocu fatalan srčani udar. Nakon što je se očajna i slomljena majka odrekla, dečko ostavio, a prijatelji izbjegavaju, Maria tumara ulicama dok ne susretne Matthewa, gruboga računalnog inženjera bez iluzija, ali s teškom naravi. Ovo se dvoje prognanika zaljubi te odluče pokušati postati normalan par iz predgrađa.

Fotografije

PovjerenjePovjerenjePovjerenjePovjerenjePovjerenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
  • Čuvar plaže u zimskom periodu (1976)

    image
    Mladić koji je odrastao u atmosferi promašenog braka svojih roditelja želi da pođe svojim putem u život. Završio je školu ali ona mu ne pruža šansu da se zaposli,...
  • Familie ist kein Wunschkonzert (2017)

    image
    22-year-old Philomena has always wondered why she is the only one of her family who likes marzipan, when her parents are planning to celebrate their silver...
  • Skoro prijatelji (2016)

    image
    Charlie is an unmotivated man in his mid 20s still living at home with his mother and stepfather who falls for a young woman who has a serious boyfriend.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.