Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.1/10
(7 glasova)

SINOPSIS

1960. trojica šestogodišnjaka Bonner, Maxime i Merle okupljeni oko kolovođe Simona, spremaju se na krađu pataka iz jezera kako bi ih prodali lokalnim mesarima u Bellevilleu... Dvadeset godina kasnije, isti ljudi, sada mladi muškarci, čine jezgro grupe mafijaša iz Bellevillea, nazvane 'Maskirani mafijaši'. Različiti su od drugih zbog svojih metoda – znaju se maskirati i fizički transformisati kako bi se uklopili u okolinu finijih kvartova, kako bi ušli u banke poput uvaženih klijenata, pozabavili se potpuno hladnokrvno s osobljem i klijentima i potom brzinski počistili sefove bogataša i završili posao.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kamuflaža (2014)

    image
    Beskrupulozni policajac saterava glavnom osumnjičenog za ubistvo u ćošak primoravši ga da učestvuje u njegovom zlokobnom planu.
  • Ubistvo kod vodopada (2016)

    image
    Mlada devojka je pronađena mrtva kod vodopada sa kamenom u obliku srca u svojoj ruci. Istraga vodi do ezoteričnog kulta po imenu Zmajeva devica.
  • Život radnika (1987)

    image
    Celog svog života Musa je bio izuzetan radnik. U ono posleratno doba, bio je i udarnik o čemu su i novine pisale. Vremena su se izmenila a sa njima i položaj...
  • Meduzina Misterija (2019)

    image
    Nakon što je pronašao zlatni kip Meduze u dubinama oceana, mladi ronilac misteriozno nestaje. Policijski detektivi otkrivaju prokletstvo koje okružuje artefakt i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.