SINOPSIS

Lizalice ručne izrade, prijateljsko suparništvo koje se za Božić pretvara u spektakl i tradicija u Yosemiteu duga 85 godina. Sve ovo predstavljamo dok istražujemo najbolje blagdanske atrakcije u Americi.
Provjeravamo najbolje blagdanske ponude: od zbirke najkičastije božićne odjeće, do mnoštva Djedova Božićnjaka koji trče ulicama Chicaga. Osim toga, zavirit ćemo u Djedičin dom na Sjevernom polu, na Aljaski! A ako vas uza sve to ne obuzme blagdanski duh, vidjet ćemo kako se jedno prijateljsko suparništvo u Brooklynu pretvorilo u pravi božićni spektakl, s desecima domova i stotinama tisuća lampica!

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Božićne ludorijeBožićne ludorijeBožićne ludorije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Godine Slatkog greha (2018)

    image
    Trodelni dokumentarni film o fenomenu popularnosti Lepe Brene i "Slatkog greha". Najveća balkaska zvezda Lepa Brena u dokumentarnom filmu priča o poznatim ali...
  • Začarano kraljevstvo (2014)

    image
    BBC Earth Film vodi nas na putovanje kroz Afriku i otkriva nam prirodni svet koji je čudniji, magičniji i mističniji nego što bismo ikada mogli da pretpostavimo!...
  • Suzi Kju (2019)

    image
    Priča o američkoj rok-pevačici Suzi Кuatro, koja je pomogla da se redefiniše uloga žene u rokenrolu kada se pojavila 1973. godine.
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.