Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Selektovan preko oglasa u kome se izričito zahtevalo da kandidati imaju više od 80 godina, da nemaju problem sa moralnim dilemama, i da imaju dobro pamćenje. Naime, Serđa je angažovao privatni detektiv kako bi otkrio da li u domu za stare postoji zlostavljanje na koje sumnja ćerka jedne od korisnica. Serđo je odličan kandidat ali ne i idealan jer kada na red dođe obuka za tehnološke i špijunske tehnike, on pomalo posustaje, ali je ipak rešen da istraje tražeći način da zaboravi nedavni gubitak supruge. A šta bi bio bolji lek od špijunskog zadatka koji mu je poveren?! Ovaj neponovljivi i duhoviti dokumentarac prati Serđa, koji se tokom svog boravka u domu zbližava sa nekoliko njegovih korisnika i otkriva istinu kojoj se niko nije nadao.

Fotografije

Agent krticaAgent krticaAgent krticaAgent krtica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • San (2014)

    image
    Film „San“ prikazuje kreativni proces više od 40 međunarodnih umetnika koji su učestvovali u pripremi večere sastavljene kao opera u 12 jela, sa gastronomskim...
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Povratak lava (2016)

    image
    Banda stoji na uzvišenju i posmatra močvaru, daleko od smeđih ravnica njegove rodne Južnoafričke Republike. Lavovi će kasnije biti premešteni u Nacionalni park...
  • Ubice iz dubine mora (2017)

    image
    Istražujemo načine kako sve životinje ubijaju u okeanu.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.