SINOPSIS

Bred i Abi Kern su par koji na prvi pogled ima sve. Srećan brak, divan stan na Menhetnu, veoma pametnog devetogodišnjeg sina i tek rođenu devojčicu. Njhova porodica ipak počinje da se raspada jer će se desiti niz tragičnih događaja koji će ih dovesti do očaja i uništiti im život. Da li je sve što se dešava slučajnost ili vešto smišljen plan zlog brata koji ne podnosi svoju sestru i želi da se surovo osveti svojoj porodici?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bube (2006)

    image
    Agnes živi u trošnom pustinjskom motelu, preživljava radeći kao šankerica u obližnjem divljem baru, dok je i dalje neprekidno muči davni nestanak njenog sina....
  • Veo (2016)

    image
    Twenty-five years after members of a religious cult committed mass suicide, the lone survivor returns to the scene of the tragedy with a documentary crew in tow.
  • Kuća na kraju ulice (2012)

    image
    Sara i Elisa, majka i ćerka, stižu u mali gradić kako bi izgradile novi život. Ali njihovoj sreći naglo dolazi kraj kada otkriju zastrašujuće događaje koji su se...
  • Ludnica (1997)

    image
    Privatni detektiv, psihički poremećen posle očevog samoubistva, odlazi na tajni zadatak u ludnicu otkriti ubicu prijatelja koji je bio doktor u klinici.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.