SINOPSIS

Bred, Zik i Džonatan su tri tipična frajera koji traže pravu ljubav - ili bar sjajan seks - u Njujorku. Trio se jednom nedeljno sastaje u omiljenom restoranu i razmenjuje intimne detalje svojih osvajanja. Život izgleda prilično lagodan sve dok ne upoznaju pametnu Miu - i shvate da ona izlazi sa svom trojicom istovremeno. Ali kog poželjnog neženju će ona izabrati, i hoće li njihova sujeta i prijateljstvo preživeti njenu odluku?

Fotografije

Šlag na tortiŠlag na tortiŠlag na tortiŠlag na tortiŠlag na tortiŠlag na torti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 9 1/2 Dates (2008)

    image
    A sexist, self-centered writer must date 10 girls in 10 days in order to meet his deadlines.
  • Let pred Božić (2015)

    image
    Dvoje stranaca prisiljeni su da dele poslednju sobu u motelu na Badnje veče nakon što je usled snežne oluje otkazan njihov let.
  • Samo drugarski (2011)

    image
    Devojka iz personalne službe i njen novi klijent sklapaju dogovor da će prekinuti neobavezni seks ako neko od njih postane emotivno vezan. U početku sve odlično...
  • Francuskinje (2014)

    image
    Pariz. Prvih 28 dana proljeća. 11 žena. Majke, poslovne žene, djevojke, ljubavnice, supruge. Sve predstavljaju lice današnje žene: kompleksnost, radost,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.