poster

Not of This Earth

Not of This Earth (1988)

Reditelj: Jim Wynorski

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 4.5/10

SINOPSIS

Misteriozni stranac poznat samo kao G. Johnson pojavljuje se i traži transfuziju krvi. Dr. Rochelle mu daje krv, i šalje medicinsku sestru Nadine Story da bude sa njim, kako bi dobijao svoju dnevnu transfuziju. Dr. Rochelle postaje zainteresovana za krv G. Johnsona, kada se ispostavi da nije uopšte nalik na normalnu ljudsku krv. Postaje još čudnije, kada G. Johnsonov sluga, Jeremy primeti da ljudi koji ulaze u kuću nikada iz nje ne izađu. Nadine odlučuje da mora da istraži kuću kako bi saznala istinu o G. Johnsonu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zmija iz Komptona (2018)

    image
    Rep grupa na pragu potpisivanja prvog ugovora za ploču postaje jedina nada grada u borbi protiv džinovskog zmijskog mutanta.
  • Noć kometa (1984)

    image
    Ceo svet je u iščekivanju spektakularne kiše kometa. Iako se svi spremaju za ovaj senzacionalan prizor, Redžinu to baš ne opterećuje previše. Sledećeg jutra se...
  • Vivarium (2019)

    image
    Tražeći savršen dom mladi par biva zarobljen u misterioznom lavirintu - kvartu identičnih kuća.
  • Čupavci 4 (1992)

    image
    Pedeset godina u budućnosti, nakon što je i poslednji čupavac poražen na Zemlji, svemirski brod pronalazi njihova jaja. Ne znajući šta su pronašli, članovi posade...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.