SINOPSIS

Građanski rat je završio i Divljim zapadom vojnici obe suprotstavljene vojske u potrazi za unutrašnjim mirom, osvetom i ponekim tovarom blaga skrivenim u ratnom metežu. Jedan od lutalica je i usamljeni kauboj bez imena, ali s dva brza i ubojita revolvera. Susrevši ga, obogaljeni južnjački veteran Duli odmah prepoznaje čoveka koji će mu omogućiti da dođe do zlata koje je uoči poraza sakrila konfederacijska vojska. Dvojica novopečenih partnera kreću u potragu za blagom za vreme koje moraju savladati mnoge prepreke među kojima su naoružani odredi severnjačkih veterana, korumpirani meksički vojnici i plaćenici bogatog rančera.

Fotografije

Dolar za mrtve

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Horizonti Zapada (1952)

    image
    Povratak kući nakon građanskog rata dvojicu braće odvešće na suprotne strane zakona...
  • Usijani pištolj (1966)

    image
    U jednom malom gradu države Colorado osamdesetih godina 19. veka, banda otpadnika koju predvodi Drago (M. Woodward) opljačkala je banku i otela salunsku pevačicu...
  • Bravos (1972)

    image
    Komandant izolovanog pograničnog konjičkog punkta pokušava da zaustavi indijanski rat i pronađe svog sina, koji je kidnapovan.
  • Kauboj bez mira (1971)

    image
    Heri Kolins se vraća kući na farmu posle lutanja sa svojim prijateljem Arčijem. Njegova žena, koja je već izgubila svaku nadu da će se on ikada vratiti jedva...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.