SINOPSIS

Neostvareni san Bajrona Tilera (Andy Garcia) je da postane veliki pisac. Pošto nije u stanju da na taj nacin zaradi novac kojim bi placao racune i izdržavao svoju porodicu, on ne nalazi drugo resenje nego da se zaposli u "Jelisejskim poljima", prestižnoj agenciji za musku pratnju. Dok se polako privikava na zahteve posla, uklapajuci ih sa sopstvenim željama, destruktivno i sistematsko obmanjivanje preti da unisti bas ono sto je on pokusavao da zastiti - njegovu porodicu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tek venčani (2018)

    image
    Mladi par susreće se sa nizom izazova tokom prve godine svoga braka...
  • Dušo, unutra je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
  • Foreign Body (2014)

    image
    Angelo and Kasia met in Italy in the Focolare Movement where their love and faith in God brought them together. Their relationship's in broken by the girl's...
  • Mali haos (2014)

    image
    1682. je godina. Sabin de Bara (Kejt Vinslet) odlučna je i nadarena pejzažna arhitektkinja koja živi i radi uređujući francuske vrtove i posede. Jednog dana...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.