poster

Ja sam Chris Farley

I Am Chris Farley (2015)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SINOPSIS

Chris Farley živio je svoj život punom brzinom, posvećen tome da nasmijava sve oko sebe, tako da “Ja sam Chris Farley” priča njegovu urnebesnu, divlju i ludo zabavnu životnu priču. Film opisuje njegove rane dane u Madisonu, Wisconsin, na fakultetu Marquette, preko rada u legendarnoj kazališnoj skupini Second City, pa do brzog uspona do vrha svijeta komedije u emisiji “Saturday Night Live” te hit filmova kao što su “Tommy Boy” i “Crna ovca”.
Film prikazuje njegove najuspješnije skečeve s televizije i filma, zajedno sa čuvenim fotografijama, kućnim filmovima i obiteljskim slikama kako bi se dobila zaokružena slika o ovoj komičarskoj legendi - ogromnom čovjeku koji je, bez obzira na to, imao gracioznost. Isječci iz Farleyevih najpiznatijih izvedbi ispunjavaju ovaj dokumentarac, dok o njemu govore njegovi kolege i glumci koji su s njim radili, kao što su Christina Applegate, Tom Arnold, Dan Aykroyd, Bo Derek, Pat Finn, Jon Lovitz, Lorne Michaels, Jay Mohr, Mike Myers, Bob Odenkirk, Bob Saget, Adam Sandler, Will Sasso, Molly Shannon, David Spade, Brian Stack i Fred Wolf.

Fotografije

Ja sam Chris Farley

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.