Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Glazbena drama u čijem je središtu troje prijatelja koji osnuju bend u Glasgowu. Smještena u škotski Glasgow, ovo je priča o djevojci Eve koja je u bolnici zbog emocionalnih problema te koja počinje pisati pjesme ne bi li se zaliječila. Pisanje pjesama odvest će ju u London gdje će upoznati Jamesa i Cassie, dvoje glazbenika koji su također na raskrižju života. Uslijedit će jedno burno ljeto. Eve (E. Browning) pobjegne iz psihijatrijske bolnice, gdje se liječi zbog anoreksije i otputuje u Glasgow, u nadi da će postati glazbenica. Na koncertu upozna Jamesa (O. Alexander), koji kad ne radi posao spasioca piše glazbu. On je upozna s Cassie (H. Murray) koja k njemu dolazi na satove gitare, sprijatelje se i osnuju band God Help the Girl.

Fotografije

Bože, pomozi devojciBože, pomozi devojciBože, pomozi devojci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uhvati ritam 5 (2014)

    image
    Sve zvezde iz prethodnih filmova "Uhvati ritam" idu zajedno u bleštavi Las Vegas, da se bore za pobedu koja može da odluči o njihovim snovima i karijerama.
  • Glas Uspeha (2020)

    image
    Grejs Dejvis (Trejsi Elis Ros), superzvezda sa talentom velikim poput njenog ega, stalno opterećuje svoju efikasnu ličnu asistentkinju Megi (Dakota Džonson),...
  • Bili Eliot (2000)

    image
    Severna Engleska, 1984. Besne rudarski štrajkovi, a među najglasnijima u svakodnevnim protestima protiv policije su Toni i njegov otac, koji najmlađeg sina,...
  • Dame u boji lavande (2004)

    image
    Dve sestre postaju prijateljice sa potpunim strancem, koji se pojavljuje na plaži, ispred njihove vile na obali.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.