SINOPSIS

Bob Terry je zaljubljen u Lois Borden, ćerku svog poslodavca, Johna Bordena. Kada nestanu obveznice iz kancelarije, Bob je optužen i zbog Bordenove obaveze prema svojim deoničarima, Bob je uhapšen i u zatvoru je. Nekoliko godina kasnije, pravi lopov je uhapšen i Bob je pušten. Sada započinje svoj plan osvete protiv Bordena uz pomoć svog zatvorskog druga Toda i gangstera Džona. Uskoro, neke obveznice ponovo nestaju i Borden preuzima odgovornost, pa će uskoro biti osuđen na zatvorsku kaznu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Terminus paradis (1998)

    image
    Priča o dvoje ljudi koji se zaljubljuju, ali ona je već obećana drugom, a on odlazi služiti vojsku.
  • Ostani uz mene (2013)

    image
    Priča o odmetniku Bobu Muldoonu (Casey Affleck) koji beži iz zatvora i po celom Teksasu traži svoju suprugu Ruth (Rooney Mara) i ćerku koju nikad nije upoznao...
  • Henrijev zločin (2010)

    image
    Kada odleži tri godine zatvora za pljačku banke koju nije počinio, Henri odluči da je zaista i opljačka. Deo njegovog plana je i infiltracija u lokalnu pozorišnu...
  • Baster (1988)

    image
    Zasnovan na priči o Ronaldu Christopheru "Busteru" Edwardsu (Phil Collins), jednom od lopova koji su učestvovali u "Velikoj pljački voza" iz 1963. godine.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.