SINOPSIS

Priča se odvija neposredno posle Drugog svetskog rata tokom brzih istorijskih promena i patrijarhalnog načina života. Razdor zbog ideoloških razlika u jednoj muslimanskoj porodici za vreme Drugog svetskog rata. Azra je žena za čijeg muža se sumnja da sarađuje sa nacistima. Njen sin beži od kuće i pridružuje se Pokretu otpora, i tako se međusobno suprotstavljaju članovi porodice jedni protiv drugih. Druga priča je o dva brata koja se bore na suprotstavljenim stranama u ovom krvavom ratu, jedan je na strani Nemaca, a drugi na strani partizana.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Borilački klub (1999)

    image
    Kad tridesetogodišnjem japiju dosadi ugodan život on postaje član"Borilačkog kluba", koji predvodi harizmatični Tajler Durden.
  • Otac na službenom putu (1985)

    image
    Ranih 1950-ih u Jugoslaviji, mali dečak gleda kako njegovog oca ženskaroša, njegova švalerka odaje kao staljinistu, zbog čega ga osuđuju na tri godine robije....
  • Sveti di-džej (2010)

    image
    Nedavno paralizovani di džej dobija mnogo više nego što je tražio kada se upusti lečenja verom.
  • Genijalan život (2008)

    image
    Bez ikakvog plana, osim onog da želi da pobegne od svoje prošlosti pune zlostavljanja, 16-godišnja Megi besciljno luta ulicama. Uskoro susreće Ester, striptizetu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.