Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(9 glasova)

SINOPSIS

Uporna kiša spustila se na Zagreb. Janko (Franjo Dijak) je baš tog dana napokon odlučio uzeti konce svog života u svoje ruke. Za njega to prije svega znači pokušaj uspostave odnosa s Ivom (Jadranka Đokić), kojoj već neko vrijeme želi prići, a zatim i s ostarjelim ocem Franjom (Vlatko Dulić), mrzovoljnim prevoditeljem kojem je potrebna pratnja na dodjelu nagrade za životno djelo. No i Iva i Franjo imaju svoje tajne koje ne žele držati za sebe, ali i ideje o tome kako ovaj kišni dan zapravo treba izgledati. A netko bi na kraju trebao i prošetati psa.
Trebalo bi prošetati psa je debitantski film mladog i nagrađivanog redatelja Filipa Peruzovića snimljen prema istoimenoj drami Tomislava Zajeca.

Fotografije

Trebalo bi prošetati psa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolje godine (2020)

    image
    Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četiri prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspjeha i neuspjeha.
  • Osmeh Mona Lize (2003)

    image
    Godina je 1953. Tridesetogodišnja Ketrin dobija posao profesorice istorije umetnosti u jednoj privatnoj, i prilično konzervativnoj, školi za devojke. Već na...
  • Sveti di-džej (2010)

    image
    Nedavno paralizovani di džej dobija mnogo više nego što je tražio kada se upusti lečenja verom.
  • Ponos Džesa Helama (1981)

    image
    Priča o nepismenom rudaru koji se posle smrti supruge seli u veliki grad da bi bio uz svoju ćerku kojoj je potrebna operacija kičme. Pristaje da počne krene u...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.