SINOPSIS

Pomahnitali ubica koji teško diše teroriše teksašku srednju školu serijom misterioznih ubistava. Svako je osumnjičen i niko nije zaštićen od urnebesnih preokreta dok “Dahtač” ubija parove željne seksa.
Ova ubistvena komedija je originalna tinedžerka parodija na horor dovedena do ekstrema. Vriskovi su učestali koliko i smeh dok pomahnitali ubica koji teško diše teroriše srednju školu Lamab nizom misterioznih ubistava. Svako je osumnjičen i niko nije zaštićen od urnebesnih preokreta dok “Dahtač” ubija parove željne seksa. Kada broj žrtava poraste, jedna učenica pokuša da reši misteriju, ali neočekivano postane jedna od osumnjičenih. Da li će preživeti ili će postati još jedna žrtva?

Fotografije

Tela učenikaTela učenikaTela učenikaTela učenikaTela učenikaTela učenikaTela učenika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Matursko veče 3 (1990)

    image
    Ubijena studentkinja se vratila. I spremna je na osvetu.
  • Vivarium (2019)

    image
    Tražeći savršen dom mladi par biva zarobljen u misterioznom lavirintu - kvartu identičnih kuća.
  • Podrhtavanje (1990)

    image
    Temperamentni Valentin i njegov podjednako neodgovorni prijatelj su najamni radnici koji se jednog vrućeg leta zatiču u blizini nekadašnjeg rudarskog gradića u...
  • Pink Panter 2 (2009)

    image
    Film „Pink Panter 2“, nastavak je filmskog hita iz 2006. godine, sa Stivom Martinom u glavnoj ulozi neustrašivog trapavog francuskog policijskog detektiva,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.