SINOPSIS

Grupa potpunih stranaca naći će se kompletno izolirana na otoku u vlasništvu bogatog luđaka, koji se odlučio osvetiti. Osmero ljudi morat će se sukobiti ne samo s njim nego i s opasnim krvoločnim morskim psima. Žestoka borba će trajati sedam dana, a samo će jedan preživjeti.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Napad ajkule (2015)

    image
    Zabavni izlet pretvara se u noćnu moru nakon napada grupe morskih pasa. Porodica poziva u pomoć stručnjaka da ih spase pre nego što bude prekasno.
  • Carstvo morskih pasa (2017)

    image
    Na Zemlji u budućnosti i s 98% površine ispod vode, gospodar rata koji zapovijeda vojskom morskih pasa suočava se s tajanstvenim protivnikom.
  • Strah iz dubina 3 (2010)

    image
    Kada je lokalno jezero doživelo ekološku katastrofu i zbog toga su nestale sve ribe, veliki krokodili iz jezera počinju da napadaju turiste...
  • Godzila Kralj čudovišta (1956)

    image
    Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njeni članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.