SINOPSIS

Tinejdžerska drama čija je radnja smeštena u Stokholmu 1920-ih godina prati avanture desetogodišnjeg Rolanda, sina majke Jevrejke i oca socijaliste. Rolandova majka ilegalno prodaje prezervative, a on od njih pravi praćke koje prodaje.
Nežna tinejdžerska drama smeštena u Stokholmu 1920-ih, „Praćka“ prati avanture desetogodišnjeg Rolanda Šita, sina majke Jevrejke, Zipe, i oca socijaliste, Fritiofa. Živeći u društvu koje politiku njegovog oca smatra izdajničkom, a majčinu religiju bogohuljenjem, dečak trpi neprekidna zlostavljanja od strane učenika i nastavnika. Magnet za komično bolne nestašluke svih vrsta, Roland trpi sve nedaće tako što se zatvara i posvećuje svojim izumima, od kojih je jedan i superpraćka. Poput nje, Roland se iznova izdiže iz svakog problema, učeći ponešto iz svakog iskustva, dok se na tipično genijalan način na kraju ne osveti svojim tlačiteljima.

Fotografije

Praćka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nacionalno drvo (2009)

    image
    Kad Rokovu sitkansku smrču odaberu za nacionalno drvo, on i njegov snebivljivi otac kreću na uzbudljivo putovanje kroz zemlju, u samo srce Amerike.
  • Zaboravljeni (2014)

    image
    Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme...
  • Čovek koji voli (2008)

    image
    Film o Robertu, farmaceutu u svojim četrdesetim i o njegovim vezama, poslu, porodici i ženama.O tome šta muškarac oseća kada ga ostavi žena koju voli i o tome šta...
  • Kod kuće do proljeća (2018)

    image
    Ambiciozna organizatorica događanja glumi da je vlastita šefica kako bi u svojem rodnom gradu sve pripremila za savršen ljetni odmor.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.