Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 4.7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Otkad se prije deset godina razvela od supruga Luca (P. Descamps), sredovječna Pascale (I. Huppert) s dvojicom sinova, dvadeset i nešto godišnjim blizancima Thierryjem (J. Renier) i Françoisom (Y. Renier), živi u velikoj i nedavno obnovljenoj kući u belgijskoj provinciji. Iako je od razvoda prošlo već dosta vremena, njegove posljedice se još uvijek osjećaju, osobito u stavovima i ponašanju sinova, jer je otvoreniji i temperamentniji Thierry bliži ocu, dok je mirniji i introvertiraniji François više vezan uz majku. U tome veliku ulogu ne igra ni činjenica da se Luc u međuvremenu oženio te da s novom suprugom ima dijete, kao i to što Lucu nije dozvoljeno da sinove posjećuje na imanju koje je prepustio Pascale. Ipak, Luc sinovima redovito daje novac, a dok je Thierry student na obližnjem sveučilištu, Françoisova strast je obnavljanje starih kuća kakva je i njihova. Oba mladića su još uvijek razmažena i djetinjasta, zapravo ovise o majčinoj potpori i kao da odbijaju sazreti i preuzeti odgovornost odraslih ljudi. Stvari će se zakomplicirati kad monotonim životom izmorena Pascale sinove obavijesti da se ponovo zaljubila i da želi živjeti s njihovim naočitim susjedom, farmerom Janom (K. Cuppens). Štoviše, ona planira prodati kuću te s Janom otvoriti prenoćište, a ta se ideja sinovima neće nimalo svidjeti.

Fotografije

Golo vlasništvoGolo vlasništvo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolje godine (2020)

    image
    Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četiri prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspjeha i neuspjeha.
  • Sveti di-džej (2010)

    image
    Nedavno paralizovani di džej dobija mnogo više nego što je tražio kada se upusti lečenja verom.
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Ponos Džesa Helama (1981)

    image
    Priča o nepismenom rudaru koji se posle smrti supruge seli u veliki grad da bi bio uz svoju ćerku kojoj je potrebna operacija kičme. Pristaje da počne krene u...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.