poster

Hotel Transilvanija

Hotel Transylvania (2012)

Pink Super Kids | Sutra | 12:00

Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(74 glasova)

SINOPSIS

Dobro došli u hotel Transilvanija, Drakulino ekskluzivno odmaralište sa pet zvezdica, u kom čudovišta i njihove porodice mogu slobodno da žive, jer nema ljudi da im dosađuju. Jednog posebnog vikenda, Drakula je pozvao neke od najčuvenijih svetskih čudovišta – Frankenštajna i njegovu mladu, Mumiju, Nevidljivog čoveka, porodicu vukodlaka i mnoge druge – da bi proslavio 118. rođendan svoje ćerke Mejvis. Drakuli nije problem da opskrbi legendarna čudovišta hranom, ali njegov svet može da se sruši nakon što običan momak nabasa na hotel i baci oko na Mejvis.

Fotografije

Hotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaSony/ColumbiaSony/ColumbiaSony/ColumbiaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel TransilvanijaHotel Transilvanija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.