poster

Jadna stvorenja

Poor Things (2023)

komedija, dramski, romantični, naučna fantastika | Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Mađarska
Reditelj: Yorgos Lanthimos

Gde gledati
Strimovanje
Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 9.5/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

Fotografije

Jadna stvorenja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jastog (2015)

    image
    Jastog je mračna, ali i komična ljubavna priča u kojoj je pronalaženje ljubavi pitanje života i smrti. Ljubavna priča smeštena u blisku budućnost gde sve ljude...
  • Barbi (2023)

    image
    Živeti u Barbi zemlji znači biti savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako nemate totalnu egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.