Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 5.8/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Prema romanu Christiana Gaillyja, radnja filma govori o neobičnoj, ali uspjeloj ljubavi. Nakon što je Marguerite kupila skupe cipele u prestižnoj trgovini, džeparoš joj ukrade torbicu. Pokraj svog automobila na parkingu, Georges pronađe bačeni novčanik. Pregledavši njegov sadržaj, saznaje da je vlasnica novčanika doktorica i pilot iz hobija. Georges počinje maštati o njoj i zamišljati je kao idealnu partnericu. Novčanik preda policiji, ali zadrži njen kontakt i odluči je nazvati... Film je dobitnik Počasne Zlatne Palme 2009. godine za izuzetan doprinos istoriji filma.

Fotografije

Divlje travke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Forest Gamp (1994)

    image
    Forest Gamp je čovek niske inteligencije. Bez obzira na to, on ima divan život i svedok je brojnih istorijskih momenata iz druge polovine 20. veka. Bez imalo...
  • Moj jedan jedini (2019)

    image
    Stephanie i Oliver tragaju za ljubavlju u televizijskoj emisiji. Ali što je s njihovim zgodnim vodičem, Alexom?
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Ana Karenjina (1997)

    image
    Filmska ekranizacija istoimenog čuvenog klasika svetske književnosti pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja. Ana je mlada i elegantna žena g. Karenjina koji je bogat i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.