poster

A E I O U - Brzi Alfabet Ljubavi

A E I O U - Das schnelle Alphabet der Liebe (2022)

komedija, romantični, dramski | Nemačka, Francuska
Cinemax | 6.5.24. | 15:05

Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Glumicu opljačkaju ispred modernog bara u Zapadnom Berlinu. Udarivši u nju, mladić uzima njenu torbu i beži u noć. Nedugo potom, ponovo se sastaju. Ana i Adrijan. Ovoga puta, ona je njegova učiteljica i treba da poboljša njegove govorne veštine. Adrijan je siroče i smatraju ga "teškim slučajem". Ana je glumica, ali neko vreme nije radila. Oboje su skrenuli sa svog puta i ne uklapaju se. Časovi govora održavaju se u Aninom stanu. Njen stan pripada Mišelu, njenom dragom prijatelju, čija je cela kuća. Ubrzo se časovi pretvaraju u večere, šetnje i zajedničke cigarete. U nekom trenutku Ana i Adrijan odlučuju da izazovu svet. Podstaknuti međusobnom naklonošću, odlaze iz grada. Žele da odu u Francusku, na more.

Fotografije

A E I O U - Brzi Alfabet LjubaviA E I O U - Brzi Alfabet LjubaviA E I O U - Brzi Alfabet LjubaviA E I O U - Brzi Alfabet LjubaviA E I O U - Brzi Alfabet LjubaviA E I O U - Brzi Alfabet Ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Njen dopisni prijatelj (2021)

    image
    Victoria pomaže svojem prijatelju u organizaciji vjenčanja u Parizu, no pritom se zbližava sa svojim dopisnim prijateljem iz djetinjstva.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.