SINOPSIS

Badnje je veče i po celoj kući niko se nije pomerio, osim lukavih lopova, prerušenih u Deda Mraza i njegovog vilenjaka. Nakon što pljačka pođe po zlu, Frenk (Tom Arnold) i Vins (Majkl Madsen) očajnički traže mesto za skrivanje u stambenom delu. Kada su upali u kuću da bi izbegli policiju, osmogodišnji Lijam i četvorogodišnja Olivija misle da je to njihova dadilja. Dvojica lopova moraju da trpe dečju igru dok čekaju da policija napusti komšiluk. U nadi da će deca zaspati i da će pobeći, Frenk počinje da im čita priče iz magične knjige koju su zgrabili tokom pljačke, odvodeći ih u magičan svet arktičkih prijatelja. Ali Lijam počinje da sumnja da nešto nije u redu i preti da će zvati svoju mamu, koja je policajac koji traži provalnike na Badnje veče!

Fotografije

Božićni lopovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misija - Arktik (2019)

    image
    Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.