SINOPSIS

Ova romantična komedija, mešavina je "Dana mrmota i "Pedeset prvih poljubaca". Vera i Nikita žive u različitim svetovima i nikad se nisu sreli. Ona je čuvena TV voditeljka, a on veterinar. Ona je verena za uspešnog tenisera, a on je nedavno zaprosio načelnicu plastične hirurgije. Jedne večeri izlaze svako sa svojim prijateljima, da proslave svoje veridbe, ali se ujutru bude u istom krevetu. Višak alkohola nije pravi odgovor, jer se idućeg jutra sve dešava iz početka. Ova misterija je prava katastrofa za oboje, jer im životi zbog buđenja u istom krevetu postaju neprijatnost. Da li je ovo savršen znak da do kraja života treba da ostanu zajedno?

Fotografije

Prvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanakaPrvih osam sastanaka

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.