To and from New York

To and from New York (2006)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.6/10

SINOPSIS

While covering a story in New York City, a Seattle-based reporter uncovers a link between two missing women that changes her lead entirely. Now, with her editor breathing down her neck, she works with her friend and a local art dealer to turn in the headline of her career, a task that takes them precariously close to danger.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dvoje za pobedu (2021)

    image
    Skijaški prvak pronalazi ljubav na padinama nakon što se vrati kući kako bi se uz pomoć lokalne instruktorice pripremio za najveći izazov u karijeri.
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Vagon Li (1976)

    image
    Sticajem okolnosti u kupeu spavaćih kola nađu se muskarac i žena sređenih porodičnih prilika. Ovaj kontakt dvoje nepoznatih ljudi, koji će trajati koliko i...
  • Rvač (2008)

    image
    Pored toga što se našao na brojnim "Top 10" listama 2008. godine, film “Rvač” je osvojio Zlatnog Lava na filmskom festivalu u Veneciji. Miki Rurk je nagrađen...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.