Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 10/10
(19 glasova)

SINOPSIS

„Benedikcija“ istražuje buran život Zigfrida Sasuna, pesnika iz Prvog svetskog rata. Pisac i vojnik, bio je kompleksan čovek koji je preživeo strahote borbi u Prvom svetskom ratu i odlikovan je za hrabrost, ali po povratku iz službe postaje glasan kritičar vladinog nastavka rata. Njegova poezija bila je inspirisana njegovim iskustvima na Zapadnom frontu i on je postao jedan od vodećih ratnih pesnika tog doba. Pripadnici aristokratije i zvezde londonskog književnog i scenskog sveta obožavali su ga, upustio se u afere s nekoliko muškaraca dok je pokušavao da se pomiri sa svojom homoseksualnošću. Istovremeno, slomljen užasima rata, svoj životni put pretvorio je u potragu za spasenjem, pokušavajući da ga pronađe u okvirima braka i religije.

Fotografije

BenedikcijaBenedikcijaBenedikcijaBenedikcijaBenedikcijaBenedikcijaBenedikcijaBenedikcijaBenedikcija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Istinite stvari (2021)

    image
    Kejt ide kroz život kao mesečar kad je probudi slučajni seksualni susret sa harizmatičnim strancem. Kad si ludo zaljubljen, sledi uzbudljiva automobilska nesreća.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.