SINOPSIS

Zarobljen u usamljenosti, povučeni udovac Roj provodi dane pozivajući nepoznate ljude iz telefonskog imenika i tražeći kratke trenutke druženja. Ali kad slučajno pozove službenicu sa hotlajna Karu (dobitnica Oskara® Rejčel Šenton), rađa se neobično prijateljstvo koje će im pomoći da ponovo otkriju radost života. Od tima koji je osvojio Oskara za film „Silent child“, ovo je smešna i dirljiva priča o dve izgubljene duše koje pronalaze društvo baš kad im je najpotrebnije.

Fotografije

Roj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Iznenadna i prerana smrt pukovnika K.K. (1987)

    image
    Ovaj kratki film prikazuje kroz koje sve transformacije prolazi jedna naredba koja potekne od narednika, pa sve do dolaska do vojnika najnižeg u rangu.
  • Fairy Tale for Average People (2015)

    image
    Mladić slomljenog srce kreće u potragu za srećom. Kratki animirani film talentirane francuske glumice, redateljice i scenaristice Chloe Mazlo priča je o Josephu,...
  • Kad te moja čakija ubode (1968)

    image
    Dokumentarni film jezivog naziva "Kad te moja čakija ubode" govori o crnim i tragičnim ubojstvima počinjenim na karakterističan način za prostore Balkana: klanje,...
  • Semi u Sibiru (1919)

    image
    An American, separated from his troop, protects a helpless Russian girl from marauding Bolsheviks.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.