poster

Dobri otac: Priča o Martinu Meknilu

The Good Father: The Martin MacNeill Story (2021)

dramski, krimić | Kanada
Reditelj: Annie Bradley

Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 7/10

SINOPSIS

Glavni tužilac je rekao: "To je bilo skoro savršeno ubistvo..." Priča o Martinu Maknilu senzacionalan je istinski kriminalistički triler o stubu zajednice i voljenom hirurgu, ali iza te fasade bio je psihopata koji je ubio svoju ženu da bi sakrio aferu. I izvukao bi se da nije bilo uporne potere njegove dece, posebno njegove najstarije ćerke koja je iskoristila svoju medicinsku obuku da pomogne u otkrivanju istine.

Fotografije

Dobri otac: Priča o Martinu MekniluDobri otac: Priča o Martinu Meknilu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mutne vode (2019)

    image
    Istraga o devojci za pratnju koja je pronađena u luksuznom hotelu odvodi detektive na opasan trag i zahvata lokalne vlasti bogatog malog grada.
  • Ubistvo u Prezidiju (2005)

    image
    Snimljeno prema istinitoj priči, ovaj zastrašujući triler se zasniva na jezivim događajima u vezi sa ubistvom, koje se dogodilo unutar Presidija, jedne od...
  • Secrets In The Woods (2020)

    image
    A woman discovers a horrifying secret about her boyfriend's father during a romantic getaway in the woods.
  • Na nišanu (1986)

    image
    Jedna od najšokantnijih istinitih priča iz sudske prakse američke savezne države Pensilvanije. Otac, kriminalac i patološki ubica, ucenio je glavu svog sina......
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.