poster

Here and There

Here and There (2021)

dramski, romantični | Filipini
Reditelj: Jaime Habac Jr.

Gde gledati
Strimovanje
Ocena: 6.6/10

SINOPSIS

As the community quarantine puts the nation on hold, a political science major and a student working part time as a delivery driver butt heads online – but soon find themselves falling for each other. Will their love survive once it’s taken offline?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lepota ljubavi (2021)

    image
    Ema je influenserka i vodi stranicu "Klasična Ema". U potrazi za novim proizvodima, posetiće radionice gde upoznaje Džesija, s kojim će se povezati.
  • Božić iz bajke (2019)

    image
    Selest je planerka događaja koja ima posla preko glave, a uz to brine i o devetogodišnjoj sestričini Finli. Kad shvati da više ne može da brine o Finli i da radi...
  • Slatki recept za ljubav (2021)

    image
    Kortni vodi restoran svoje porodice koristeći knjigu "Ljubav" koju joj je otac ostavio. Upoznaje zgodnog Džejka i zaljubljuje se na neočekivanom mestu.
  • Devojački film (2022)

    image
    Ova drama o odrastanju prati Mimi, Emu i Ronko, devojke na pragu devojaštva, koje pokušavaju da oblikuju same sebe. Tokom tri uzastopna petka, dve devojke...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.