Ocena: 9.3/10

SINOPSIS

Film para Žuber se ponovo emituje s vizuelnim poboljšanjima. Uz naraciju Džeremija Ajronsa, ovaj serijal otkriva priču o sukobu između lavova i hijena, koji je bio većinom nepoznat naučnoj zajednici.

Glumci
Scenarista:
TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Večni neprijatelji: Lavovi i hijene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kit ubica protiv ajkule (2021)

    image
    Na vrhu lanca ishrane događa se opaka borba. U vodama Novog Zelanda ajkule umesto predatora postaju plen. Istražite neverovatan svet ajkula i kitova ubica.
  • Kraljevi koji nestaju: Pustinjski lavovi Namiba (2015)

    image
    Ovo je priča o pet mladih lavova koji moraju da osvoje pustinju Namib i osnuju sopstveno kraljevstvo na ovom mestu neprestanih opasnosti, večite gladi i žeđi i...
  • Divlja Šri Lanka (2018)

    image
    Program se bavi divljim životom Šri Lanke. Leopardi, šakali i krokodili su ultimativni predatori, ali imaćemo prilike da vidimo i neka retka stvorenja na zemlji.
  • Kola ratovi (2019)

    image
    Serija prati dugo i okrutno rivalstvo između Kole i Pepsija, sa glavnim osvrtom na debakl „Nova Kola“ 1985. godine. Skoro sto godina, Kola je bila neosporno...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.