SINOPSIS

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu - neizmernu snagu svoje duše - na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Fotografije

Mortal KombatMortal KombatMortal KombatMortal KombatMortal KombatMortal KombatMortal KombatMortal Kombat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zmajevo srce 5: Osveta (2020)

    image
    Nakon ubojstva njegove obitelji, mladi farmer kreće u epsku potragu za osvetom i stvara neočekivanu vezu s veličanstvenim zmajem.
  • 47 Ronina (2013)

    image
    U ovoj epskoj avanturističkoj fantaziji Kijanu Rivs glumi Kaja, izgnanika koji se pridružuje Oišiju, vođi 47 izgnanih samuraja. Zajedno žele da se osvete...
  • Crni Adam (2022)

    image
    Dvejn Džonson glumi u akcionoj avanturi “Crni Adam” Nju Lajn Sineme. Prvi dugometražni film koji istražuje priču o DC Super heroju dolazi na veliko platno u...
  • Bitka za Nebesku arku (2017)

    image
    Siroče doznaje više o svojoj sudbini dok pokušava ući u zračni grad kako bi izbjegao pogibelji na Zemlji kojom vladaju čudovišta.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.