Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 2.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

U sumornom delu Njujorka, Ist Vilidžu, grupa boema se bori da preživi i plati svoju stanarinu. „Vrednujući svoje živote ljubavlju“, ovi izgladneli umetnici bore se da uspeju i budu prihvaćeni, istovremeno trpeći prepreke koje donosi siromaštvo, bolest i epidemija side. Ovo je snimak brodvejskog mjuzikla u visokoj definiciji.
Stigla je: Snimljena verzija brodvejskog hit mjuzikla koji je dotakao srca miliona. Moderna verzija opere „La Boheme“, mjuzikl „Stanarina“ priča priču o osam prijatelja koji se nose sa životom i ljubavlju na Menhetnu, 1989. godine. Tokom godinu dana, prijatelji će se suočiti sa siromaštvom, narkomanijom, ljubavnim raskidima, pomirenjima, iseljavanjima i AIDS-om. Uprkos svim ovim izazovima, jedno u drugom će pronaći podršku, nadu i prihvatanje, sve vreme živeći boemskim životom koji je deo Louer Ist Sajda. „Stanarina“ je živi rokenrol mjuzikl sa jasnom porukom da ljubav može pobedite sve, uprkos svim nedaćama i da, konačno, postoji samo danas. Snimljeno u HD-u, ovo ostvarenje vam omugućava da pogledate omiljeni mjuzikl čak i kada nije na Brodveju.

Fotografije

Rent: Snimljeno uživo na Brodveju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uhvati ritam 5 (2014)

    image
    Sve zvezde iz prethodnih filmova "Uhvati ritam" idu zajedno u bleštavi Las Vegas, da se bore za pobedu koja može da odluči o njihovim snovima i karijerama.
  • Glas Uspeha (2020)

    image
    Grejs Dejvis (Trejsi Elis Ros), superzvezda sa talentom velikim poput njenog ega, stalno opterećuje svoju efikasnu ličnu asistentkinju Megi (Dakota Džonson),...
  • Bili Eliot (2000)

    image
    Severna Engleska, 1984. Besne rudarski štrajkovi, a među najglasnijima u svakodnevnim protestima protiv policije su Toni i njegov otac, koji najmlađeg sina,...
  • Dame u boji lavande (2004)

    image
    Dve sestre postaju prijateljice sa potpunim strancem, koji se pojavljuje na plaži, ispred njihove vile na obali.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.