SINOPSIS

Tokom odmora u Senegalu, svetski poznat ali diskreditovani sportista, Tijeri, upoznaje Faj, prostitutku. Oni se zaljubljuju na prvi pogled i jedno u drugom pronalaze dostojanstvo i želju da izađu iz teških situacija u kojima se nalaze.
“Anđeo” prikazuje poslednja 24 sata života svetski poznatog ali diskreditovanog sportiste, Tijerija. Tokom odmora u Senegalu, on upoznaje Faj, prostitutku, i njih dvoje se zaljubljuju na prvi pogled. Jedno u drugom, oni pronalaze dostojanstvo i želju da izađu iz teških situacija u kojima se nalaze. Ali još važnija od razumevanja i samospoznaje je ljubav koju pronalaze. Sve dok Tijeri, pod uticajem droge, iznenada ne počne da se ponaša čudno. Fej odlazi, ali ubrzo saznaje da je Tijeri preminuo. Ona je uhapšena i zatvorena uprkos svojoj nevinosti. Da bi nastavila dalje, ona mora da se vrati na mesto gde je sve počelo.

Fotografije

AnđeoAnđeoAnđeoAnđeo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Outsider (2018)

    image
    Cristian works at one of the Milan agencies as a graphic designer. One day he decides to give up this job to seek his own way and answer the questions that bother...
  • Na par koraka (2019)

    image
    Dvoje tinejdžera, Stela i Vil, koji boluju od cistične fibroze, sretnu se u bolnici i zaljube. Oni su oboje na lečenju i ne smeju se približiti jedno drugome...
  • Moj jedan jedini (2019)

    image
    Stephanie i Oliver tragaju za ljubavlju u televizijskoj emisiji. Ali što je s njihovim zgodnim vodičem, Alexom?
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.