Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 9.3/10
(12 glasova)

SINOPSIS

Kad mlada Maraja u prodavnici kućnih ljubimaca vidi drago malo štene po imenu "Princeza", odjednom tačno zna šta želi za Božić. Pre nego što se njena božićna želja ispuni, ona mora da dokaže da može da čuva psa svog ujaka, Džeka, otrcanu bitangu, u stvari, najgoreg psa u okrugu! Džek na urnebesan način okreće naglavačke savršene pripreme Maraje i njene porodice za praznike. To nije bio baš Božić kakav je priželjkivala... već više nego što je ikada želela. Zasnovan na kultnoj božićnoj pesmi i istoimenoj popularnoj ilustrovanoj knjizi, „Maraja Keri: Sve što želim za Božić si ti”, s Marajinom muzikom i naracijom, biće omiljeni porodični film u godinama koje dolaze.

Fotografije

Maraja Keri: Sve što želim za Božić si tiMaraja Keri: Sve što želim za Božić si ti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kraljičin ljubimac (2019)

    image
    Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno...
  • Veveričja posla (2015)

    image
    Veverica namerava izvesti veliku pljačku u fabrici džinovskih oraha...
  • Asteriks: Naselje Bogova (2014)

    image
    Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.