Panasonicovi pametni televizori s TiVo-om

недела, 19 мај 2024 17:54

 
Panasonic će u potpunosti napustiti svoju internu platformu My Home Screen i ponuditi TV modele izgrađene na tri različita operativna sustava, također prelazeći na novu nomenklaturu modela.
Što je TiVo?
Potrošači u Sjevernoj Americi bit će upoznati s TiVo-om, ali će TV operativni sustav tvrtke izgledati drugačije i nuditi proširen skup značajki specifičnih za TV. Razvijen od strane Xperi, koji je također vlasnik DTS-a, tvrtka naglašava da je TiVo platforma na prvom mjestu sadržaja.
Zašto Panasonic prihvaća višestruke platforme uključujući TiVo? Tvrtka je izjavila da ima za cilj ponuditi “različite pametne značajke i operativne sustave na izbor”.
Budući da se radi o televizorima srednje i osnovne razine, oni neće sadržavati Panasonicove najnaprednije značajke slike i zvuka. Govorimo o 60Hz LCD panelima sa standardnim LED pozadinskim osvjetljenjem – bez lokalnog zatamnjivanja.
Model W60A i dalje podržava Dolby Vision i Dolby Atmos, ali nema hardver ni za jedno, tako da ne očekujte HDR kvalitetu slike. Za Dolby Atmos iskustvo morat ćete spojiti vanjski zvučni sustav. Dodatno, W60A ima Panasonicov Game Mode Plus, ali mu nedostaju značajke igrica koje pokreće HDMI 2.1 namijenjene poboljšanju igranja igara na PS5 i Xbox Series X.
W60A s TiVo bit će dostupan u 43, 50, 55 i 65 inča. S40A i S45A s TiVo bit će dostupni u 24, 32 i 40 inča.
Osim toga, Panasonic lansira 32 i 24-inčne N30A LCD televizore bez pametnih značajki. Dakle, za svakog  ponešto !
 
Post Panasonicovi pametni televizori s TiVo-om je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.