ARD i ZDF besplatno prenose na Tour de France

вторник, 2 април 2024 09:00

Sportska agencija SportA, i javni emiter ARD i ZDF postigli su dogovor sa Amaury Sport Organisation (ASO) za prava na najpoznatiju biciklističku trku Tour de Frans, koja će se održati od 29. juna do 21. jula 2024. godine.Osim Tour de Francea, ugovor uključuje i Tour de France Femmes (etapnu biciklističku utrku za žene oko Francuske). ARD će  svakodnevno izveštavati o ženskoj biciklističkoj utrci od 12. do 18. avgusta 2024. u direktnim prenosima na Das Erste programu, na ARD Mediathek streaming servisu. Saarländischer Rundfunk (SR) će biti glavni emiter unutar ARD-a za Tour de France.
Msec dana kasnije, ARD prenosiće biciklističku trku Deutschland Tour . ARD i ZDF su otkupili prava uživo i posle emitovanja od ASO-a. ARD će  opet preuzeti vođenje biciklističke trke koja će se održati u Nemačkoj od 21. do 25. avgusta 2024. godine.ZDF će uživo prenositi  od prve etape Deutschland Toura od Schweinfurta do Heilbronna i od treće etape od Schwäbisch Gmünda do Villingen-Schwenningena. ARD će prenositi uživo od druge etape (Heilbronn – Schwäbisch Gmünd) i od završne faze od Annweilera kod Trifelsa do Saarbrückena.Das Erste i ZDF programi mogu se primati  besplatno (FTA) sa satelita Astra 19.2E
Post ARD i ZDF besplatno prenose na Tour de France je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

ZDF Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.