poster

Below Deck

Below Deck (2013)

Режисер: Marc Cooper

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 7

епизода: 4

Содржина

Пловеќи Карибима, у првој сезони велики чартер од 50 метара „Хонор“ под заповједништвом је капетана Лееа Росбацха, а остатак посаде чине главна стјуардеса Адриенна Ганг, кухар Бен Робинсон и стјуардеса Кат Хелд. Прва сезона приказана је 2013., а просјечна гледаност од 1,4 милијуна гледатеља по епизоди увјерила је ТВ мрежу да серију обнови и за нову сезону. У другој сезони на новој мегајахти „Охана“, крстареќи Британским Дјевичанским отоцима, поновно су се нашли капетан Лее Росбацх, Бен Робинсон, Кат Хелд и Еддие Луцас, док су им се придружили Кате Цхастаин, Келлеy и Амy Јохнсон, Јеннице Онтиверос, Андреw Стурбy и Логан Реесе. Треќа сезона чланове посаде одводи на Бахаме на јахти „Ерос“, четврта на Америчке Дјевичанске отоке, док је пета сезона снимана у Саинт Мартину на Карибима. Шеста сезона настала је на Тахитију, седма у Пхукету, Тајланду, а осма на отоку Антигви.

Слики

Below DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow DeckBelow Deck

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.