Серии Страница 1

 • Културо

  четврток

  22.2.24

  02:45

  Културо

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • CV Macedonia

  четврток

  22.2.24

  04:00

  CV Macedonia

  CV Makedonija

  Станува збор серијал од кратки документарни филмови, чија тема е животот на македонските простори од периодот на неолитот (младо камено доба), па сè до деветнаесеттиот век од Нашата Ера. Секое од продолженијата своја...

 • Ја сакам Македонија

  четврток

  22.2.24

  06:45

  Ја сакам Македонија

  Ja sakam Makedonija

  Најнови информации од земјава и светот, актуелни вести, новости од општествено-политичкиот и културен живот, разновидни животни теми и проблеми, разговори со гости во студиото, временска прогноза, како и приказ на...

 • Македонски приказни

  четврток

  22.2.24

  12:00

  Македонски приказни

  Makedonski prikazni

  Македонски народни пприказни во кои се прикажани настани од реалниот живот кои ќе не едуцираат и насмеат

 • Гламур-Glamur

  четврток

  22.2.24

  12:23

  Гламур-Glamur

  Glamur

 • Вкусот на традицијата

  четврток

  22.2.24

  12:50

  Вкусот на традицијата

  Vkusot na tradicijata

  Гледајте ја една од најдобрите емисии за кулинарство кај нас, емисијата на Адријана Алачки, „Вкусот на традицијата“. Причината за нејзината успешност е во несекојдневните рецепти и неконвенционалните гости.

 • Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  четврток

  22.2.24

  17:30

  Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  Izložbi

  Емисијата претставува и афирмира проекти од позитивно општествено и културно значење. Исто така, ги претставаа сите уметници што некогаш твореле, творат и ќе творат на овие простори. Но, и оние уметници од странство,...

 • Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

  четврток

  22.2.24

  19:20

  Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

  Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

 • Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

  петок

  23.2.24

  00:22

  Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

  Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

 • Ја сакам Македонија

  петок

  23.2.24

  06:45

  Ја сакам Македонија

  Ja sakam Makedonija

  Најнови информации од земјава и светот, актуелни вести, новости од општествено-политичкиот и културен живот, разновидни животни теми и проблеми, разговори со гости во студиото, временска прогноза, како и приказ на...

 • Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

  петок

  23.2.24

  11:07

  Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

  Упатствата на пророкот-Udhëzimet e profetit

 • Македонски приказни

  петок

  23.2.24

  12:00

  Македонски приказни

  Makedonski prikazni

  Македонски народни пприказни во кои се прикажани настани од реалниот живот кои ќе не едуцираат и насмеат

 • Вкусот на традицијата

  петок

  23.2.24

  12:50

  Вкусот на традицијата

  Vkusot na tradicijata

  Гледајте ја една од најдобрите емисии за кулинарство кај нас, емисијата на Адријана Алачки, „Вкусот на традицијата“. Причината за нејзината успешност е во несекојдневните рецепти и неконвенционалните гости.

 • CV Macedonia

  петок

  23.2.24

  15:30

  CV Macedonia

  CV Makedonija

  Станува збор серијал од кратки документарни филмови, чија тема е животот на македонските простори од периодот на неолитот (младо камено доба), па сè до деветнаесеттиот век од Нашата Ера. Секое од продолженијата своја...

 • Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  петок

  23.2.24

  17:50

  Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  Izložbi

  Емисијата претставува и афирмира проекти од позитивно општествено и културно значење. Исто така, ги претставаа сите уметници што некогаш твореле, творат и ќе творат на овие простори. Но, и оние уметници од странство,...

Почеток « 1 2 3 » Крајот
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.