Ulrich Zrenner

actor

Роденден: 1962

Режисер:

  1. 1. The Old Fox (1977), серија
  2. 2. Ein starkes Team (1994), серија
  3. 3. Under Suspicion (2002), серија
  4. 4. Cologne P.D. (2003), серија
  5. 5. Der Staatsanwalt (2005), серија
  6. 6. Commissario Laurenti (2006), серија
  7. 7. Allein unter Bauern (2006), серија
  8. 9. Elvis and the Cop (2007), серија
  9. 10. The Fifth Commandment (2008), серија
  10. 13. Erzgebirgskrimi (2019), серија

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.