Gomila kamera na daljinsko upravljanje kreće na svoju dosad najuzbudljiviju misiju: snimiti priču o tigrovim mladuncima u samome srcu indijske džungle. U neobičnoj prispodobi prepunoj snimaka iznimno intimnih trenutaka slonovi postaju snimatelji!
Ovaj zanimljiv dokumentarni film prati različite faze tigrova života: od zaigranog mladunčeta razvija se u znatiželjnog adolescenta, da bi konačno postao odrastao lovac. Također dobivamo jedinstven uvid u tigrove odnose s drugim životinjama u džungli, koji se mijenjaju sukladno s njegovim odrastanjem. Slonovi-snimatelji otkrivaju nam najskrivenija skrovišta džungle u potrazi za ovim neuhvatljivim mačkama. Fantastično je gledati kako slonovi, zahvaljujući svojoj iznimnoj inteligenciji i senzibilnosti, nose kamere na kljovama i u surlama te snimaju tigrove kamo god se upute, čak i u pokretu.
Slijedeći tigrove, slonovi s kamerama otkrivaju nam svijet divljine nimalo oskudniji od same Afrike, a putem susreću i usnate medvjede - rijetko snimanu vrstu medvjeda jedinstvene osobnosti, poznatu po tome što svoje smiješne mladunce nose na leđima, te leoparde, najžešću konkurenciju tigrova.
Film nas upoznaje i s neobičnim crvenim psima. Ova zastrašujuća stvorenja jure džunglom u golemim čoporima sijući strah i trepet kuda god prođu. Ovo je rijetko viđen dio prirode.
Ekipa slonova-snimatelja otkriva nam nevjerojatnu priču o četiri mladunca koji rastu u dosad neviđenom svijetu. Pratimo njihove pustolovine od tri tjedna starosti pa sve do odrasle, lovačke dobi. Uhode u tigrovoj prašumi priča je ispunjena dramom i humorom - najintimniji portret tigrova ikad snimljen.

Bilo je na kanalima:

RTL Kockica  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Svet prirode (1983)

    image
    Nagrađena serija koja slavi mnoga čuda prirode sa dramatčnim pričama divljeg sveta širom zemlje. Poznata dokumentarna serija koja je počela s prikazivanjem daleke...
  • Svemir (2021)

    image
    Dubine svemira. Drama nad dramama. Smjestite se u prvi red gledališta i uživajte u najvećoj predstavi u svemiru. Svake noći iznad glave nam se odvija drama epskih...
  • Brain Fitness (2007)

    image
    The Brain Fitness Program is based on the brain's ability to change and adapt, even rewire itself. In the past two years, a team of scientists has developed...
  • Curiosity (2011)

    image
    Do puntat kthehet n premier, me pyetje kryesisht n lidhje me shkencn, teknologjin dhe m pas me marrjen e prgjigjeve...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.