poster

Bijeg u Europu

Escape to the Continent (2014)

reality show | Ujedinjeno kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.7/10

Kako se gospodarski problemi nagomilavaju, loše vrijeme opstaje, a ritam i stres života u Velikoj Britaniji zahuktava, neki Britanci sami sebi postavljaju pitanje: bi li novi život pod mediteranskim nebom bio bolji? Posjetivši raznovrsne europske zemlje uključujući Francusku, Italiju, Španjolsku, Portugal, Hrvatsku, Cipar, Njemačku i Austriju i razgovarajući sa širokim dijapazonom likova kao što su parovi, umirovljenici ili oni koji jednostavno traže promjenu u svojim životima, ovaj dokumentarni serijal pruža mogućnost uvida u to kako bi mogao izgledati alternativni život u potpuno novoj, sunčanoj klimi.
„Bijeg u Europu“ prikazuje prekrasne i relativno jeftine domove, zadivljujuće lokacije, kulturna mjesta, lokalne sadržaje i mogućnosti u stranim zemljama. Naravno, nije sve samo u prekrasno čistom nebu i sangriji pa se serijal bavi i realnošću, nudeći iscrpan uvid o stvarima kao što su imovinsko pravo, lokalni porezi i zdravstvo.

PREPORUKE
  • Married to Jonas (2012)

    image
    Series chronicles the lives of Kevin Jonas, a third of the Jonas brothers, and his wife Danielle.
  • Bizarna hrana: Ukusne destinacije (2015)

    image
    Andrew ovaj put istražuje legendarna bizarna jela po kojima je neka lokacija poznata Andrew se baca na legendarna bruklinska jela. Multikulturalna općina nudi...
  • Forum (1985)

    image
  • Kourtney i Kim osvajaju Miami (2009)

    image
    Sisters Kourtney and Khloe Kardashian of Keeping Up With the Kardashians are ready to take center stage in the sizzling new series Kourtney and Khloé Take Miami....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.