poster

N1 Newsroom

N1 Newsroom

informativni | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

U novu sezonu N1 televizija krenula je novim projektom. Emisija N1 Newsroom pod voditeljsko-uredničkom palicom dugogodišnjeg novinara i urednika Domagoja Novokmeta te iskusnog reportera Ivana Skorina emitira se svakog dana u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati. N1 Newsroom nastavlja se na cjelodnevno praćenje najvažnijih događaja uživo te donosi epilog dana i analizu najvažnijih priča iz perspektive samih aktera, stručnjaka, ali i N1 reportera koji su razvoj priče pratili na licu mjesta. U studiju N1 Newsrooma svakog će se dana razgovarati s relevantnim gostima - stručnjacima, komentatorima te analitičarima. N1 televizija je, kao i dosad, uživo na svim presudnim lokacijama te prva prenosi izjave ključnih aktera u pričama s terena. Posebna pozornost bit će posvećena društvenim mrežama, glasu građana i to iz minute u minutu. Novinari portala N1 televizije te kolege iz redakcija drugih medija izvještavat će o trendovima i reakcijama na događaje. N1 Newsroom pratite uživo od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati.

PREPORUKE
  • Noticias 24 H

    image
  • Evro pregled

    image
    Euromaxx je lifestyle evropski magazin koji nam donosi zanimljivosti iz evropskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas sa njihovim kulturama.
  • Money Talks

    image
    Dedicated to helping our audience navigate the bumpy economic road ahead. With in-depth reports and analysis, Money Talks makes the news your business.
  • Marketplace Asia (2021)

    image
    "Marketplace Asia" pokriva makro poslovne trendove koji utječu na regiju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.