Domaćini emisije su Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić, koji će u svakoj epizodi ugostiti popularne ličnosti iz raznih oblasti. Pored razgovora sa gostima, uz teme iz života, govoriće se i o muzici, gosti će pevati i imaće priliku da se oprobaju u duetu sa Ljubicom ili Dragoljubom.
Posebna pažnja posvećena je talentima iz zemlje i regiona koji će biti gosti u emisiji. Jedna od stalnih rubrika biće predstavljanje kulturnih aktivnosti Srba u dijaspori, okupljenih u kulturno - umetnička društva, horove ili Srpske centre, putem internet uključenja i slanja svojih video zapisa.
Jedna od rubrika za kraj biće „Izađi mi na glasnicu“ poput „izađi na crtu“ što daje priliku za svojevrsno nadmetanje između svih učesnika, uz zabavu, smeh i obilje muzike. A Ljubica i Dragoljub izvodiće popularne pesme iz svih žanrova, samostalno i u duetu.
Veliki narodni orkestar Radio – televizije Vojvodine, kao i Aleksandar Dujin Orchestra su neprocenjiva muzička podrška za nastajanje te emisije.

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 1  RT Vojvodina 2  

PREPORUKE
  • Detoxic

    image
    Emisija o poznatima – deToxic, prikazuje se premijerno od ponedeljka do petka od 12 časova. Ne propustite da saznate najinteresantnija dešavanja u životima naših...
  • Studio A

    image
  • Hallakama e verës

    image
  • Ciao Maschio

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.