Planetarno popularni šou za nadarene “Ja imam talenat” uskoro će početi da se emituje na Televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu. Ali ovoga puta očekuje vas celokupnije, još zanimljivije i spektakularnije iskustvo. Svaki član žirija moći će da pritisne ovaj taster samo jednom i u tom slučaju takmičar prolazi direktno u polufinale, bez obzira na mišljenje ostalih članova žirija. Ovaj šou imaće takmičare iz ukupno 15 zemalja, što će ga učiniti dodatno zanimljivim.

Članovi žirija: Danica Maksimović, Srđan Žika Todorović, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta kao i voditeljka Ana Mihajlovski Grubin, obećavaju da će ovo biti još zanimljivije i spektakularnije iskustvo. Svaki član žirija moći će da pritisne ovaj taster samo jednom i u tom slučaju takmičar prolazi direktno u polufinale, bez obzira na mišljenje ostalih članova žirija.

Emitovanje na kanalima:

PINK Zabava  

Bilo je na kanalima:

Pink Show  PINK  PINK PLUS  Nova M  RTS2  RTS1  RTRS  

Sledeće epizode:

danas
20:52
Ja imam talenat
danas
05:52
Ja imam talenat
Sutra
13:42
Ja imam talenat
5.5.24.
21:20
Ja imam talenat
6.5.24.
06:01
Ja imam talenat
6.5.24.
13:43
Ja imam talenat
PREPORUKE
  • Una, due, tre

    image
    Aktuelni dnevni događaji i teme sa društvene, kulturne ali i estradne scene, okosnica su magazina Una, due, tre. Intervjui sa domaćim I svetskim zvezdama, modni...
  • Sarabanda

    image
  • Ciao Maschio

    image
  • Veç kesh

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.